Parterapi

Styrk Hjerte kontakten

Når først I er nået dertil, at I ønsker parterapi, er det ofte et udtryk for, at her er noget så værdifuldt, som I ønsker et større perspektiv på.

Det er en gave at give til hinanden og ikke mindst sig selv.

Når jeg arbejder med par, er mit fokus også på hjertet, for det er dybest set det vi længes efter: At genvinde hjerte kontakten.

Det kan være vi skal arbejde med det der står i vejen for hjerte kontakten, det der er på en eller anden måde, er kommet i mellem jer.

Det kan også være kommunikationen imellem jer er så uklar, at I ikke forstår hvad der er bag ordene.

Det kan være der er kommet en masse praktiske ting ind i jeres fælles liv, at romantikken og lysten er kommet helt i bund. Det vi har opmærksomhed, er også det der vokser.

Ofte kan ens eget “indre barn” komme meget på spil i vores parforhold, da vi alle har en længsel efter at vores partner kan opfylde (næsten) alle vores behov.

Gamle mønstre fra vores barndom bliver ofte først videre i vores parforhold.

Det vil derfor være nødvendigt at se på, hvad der er ens eget og hvad der er ens partners. Alt sammen handler det om, at tydeliggøre, hvad der er mit og hvad der er dit. Så bliver det mere enkelt og klart i stedet for det mudder vi let kan havne i med hinanden.

Det kan give rigtig god mening at kombinere parterapien med individuelle sessioner. Specielt hvis problematikken handler om gamle mønstre og indre barn problematikker.

Jeg har god erfaring med parterapi og trækker gerne på egne personlige erfaringer. Jeg har været sammen med min mand i 22 år med både op og nedture, storme og stille vand.

Priser

Par: 1200 kr. for 1½ time

Jeg har tavshedspligt

Ved afbud senere end kl. 8.00 samme dag betales fuld pris. Ved afbud en dag før aftalt tid betales 100 kr.

Kontakt

​Ring eller skriv endelig så kan vi tage en uforpligtende snak.