“meta-pixel”

Forældre – Barn

Jeg tilbyder skræddersyet hjælp til dit barn og til jer som forældre.

Forældre rådgivning:

Jeg giver rådgivning til forældre, der har et barn, som ikke trives. Her trækker jeg ofte på mine mange års erfaring som lærer i specialklasser og som AKT (Adfærd Kontakt Trivsel) lærer. Jeg har erfaring med børn og unge både med og uden diagnoser. Jeg har stor erfaring med skole-livet.

Jeg er mor til tre børn og har mærket på egen krop, hvor smerteligt det er når ens barn har det svært.

Ind i mellem kan vi som forældre opleve den smerte det er, når vores barn ikke har det godt. Der kan være situationer, hvor vi kommer til kort igen og igen. Det kan være svært at gennemskue, hvad der er på spil, når man selv er så tæt på. Det kan være det drejer sig om, at relationen er blevet meget slidt. At man som forælder, ikke får lov til at hjælpe sit barn eller at man forgæves har prøvet så meget forskelligt, der ikke rigtig har hjulpet. Det er aldrig rart, når vi prøver at hjælpe, men oplever at det bare giver flere problemer.

Følelsesmæssigt kan vi komme på virkelig hårdt arbejde, når vores barn ikke har det godt. Det kan være guld værd at søge hjælp til at hjælpe sit barn og til at forstå, hvad der sker. Når det handler om børn er tiden kostbar.

Terapi til forældre:

Vi kan lære meget om os selv gennem vores børn. Børn kompenserer ofte for det vi har svært ved som forældre og det vi ikke vil kendes ved. Der er en meget værdifuld læring gemt i relationen til vores børn. Der kan være gamle mønstre, som trænger til at blive set på med nye øjne. Mønstre som vi måske kender tilbage fra vores egne forældre, der nu bliver gentaget uden vi egentlig ønsker det. Det sker bare, som om vi var blevet programmeret til det. Her kan terapi være en hjælp til at nå ind til det sårbare, der mangler at blive anerkendt.

Terapi til børn:

Når jeg giver terapi til børn er det altid ind i et samarbejde med forældrene gennem rådgivning. Det kan også være, at forældrene er med i nogle af sessionerne, hvor fokus vil være på barnet. Jeg tilbyder terapi til børn gennem leg og kreative aktiviteter. Mit fokus vil være at opbygge et fortroligt rum af tillid. Jeg kan give dit barn redskaber til at håndtere det, der er svært. Vi vil tage fokus på hjertet, for her er der altid resurser at hente.

Kontakten til hjertet er vigtig at etablere sammen med børn og forældre. For de fleste børn er det mere ligetil at lave hjerte-arbejde end for os voksne. Børn har en mere naturlig åbenhed og kan godt lide at arbejde mere konkret og i billedsprog.

Priser

Individuel session: 800 kr for 75 min.
Studerende og ID studerende: 500 kr for 75 min.

Jeg har tavshedspligt

Ved afbud senere end kl. 8.00 samme dag betales fuld pris. 

Kontakt

​Ring eller skriv endelig så kan vi tage en uforpligtende snak.