“meta-pixel”

Om mig

Jeg bor i Silkeborg sammen med min engelske mand, som jeg har tre skønne børn med.

Jeg blev certificeret psykoterapeut i 2013 sideløbende med, at jeg arbejdede som AKT (AdfærdKontakTrivsel) og specialkl.lærer. Det er efterhånden blevet til mere end 10 års erfaring i at hjælpe gennem psykoterapi og jeg elsker det!

Jeg har arbejdet som psykoterapeut for skole med unge anbragte, været gruppeleder i TUBA, gruppeleder i Selvhjælp Silkeborg for stress ramte og for børn i sorg. På min tidligere skole har jeg haft en del gruppeforløb med skilsmissebørn, grupper for børn med lavt selvværd. Jeg har i min egen praksis haft Hjertegrupper, hvor fokus har været at finde ind i det bløde åbne hjerte.

Min interesse har, så længe jeg husker tilbage altid været at styrke selvværd og selvtillid. Det er basis for min måde at hjælpe andre med at tro på sig selv og finde ind i glæden og de styrker, som måske har været gemt for langt væk. Kontakten til hjertet er essentiel i mit arbejde. Det betyder fokus på medfølelse, accept og rummelighed.

Jeg har et stort atelier i vores hjem, hvor jeg maler billeder. Jeg bruger meget tid på kunst, æstetik og kreativitet, som har fulgt mig i alt, hvad jeg gør. Det er som en del af mig sådan helt ind i hjertet. Det er min selvomsorg, min måde at udtrykke mig på, da jeg mærker mine følelser og sanser meget dybt. Psykoterapien har helt klart hjulpet mig til at åbne op for min sårbarhed, og nedbryde murerne foran hjertet.

Jeg bruger også meget tid i naturen, hvor jeg går lange ture i skovene med vores hund og svømmer i søerne året rundt. Kontakten med naturen og vandet opløfter og inspirerer mig.

Jeg har flyttet min praksis hjem i vores hus, efter vores to ældste er flyttet hjemmefra. Det er et sort træhus fra 60’erne, hvor der er masser af ro og plads til terapi.

Jeg arbejder ud fra teorien om, at vi har tre lag af identitet

Som ID psykoterapeut er jeg trænet i at være opmærksom på, hvad du identificerer dig med. Det handler om at komme derind, hvor vi kan skabe vores eget liv og leve fra et mere bevidst og vågent sted; Et mere kærligt sted, hvorfra vi anerkender og kan rumme det, der ellers er blevet dømt ude.

Vores personlighed har mange sider og former, man kan også kalde det for identiteter. Spørgsmålet er, hvor fri vi er i forhold til vores identitet.

Er det os, som skaber vores identitet eller er det identiteten, der styrer os og måske begrænser os i vores udfoldelse som hele mennesker.

Det yderste lag, som kaldes Det Reaktive Lag. Her er vi ikke er så bevidste og har brug for at forsvare os. Det viser sig som de roller, vi tildeler os selv og hinanden. Det er de mange sider af vores personlighed, som f.eks. Den Kritiske, Den behagesyge og Den Skrappe.

Ole Vadum Dahl siger: ”Her er hjertet koldt og hovedet varmt”

Det mellemste lag, som kaldes Det Kreative Lag. Her er vi kreative og bevidste på en måde, hvor vi for alvor kan skabe vores eget liv og vores identitet. Jo mere vi arbejder med vores personlige udvikling, jo mere bevidste bliver vi, så vi kan skabe det liv vi længes efter.

Ole Vadum Dahl siger: ”Her er hjertet varmt og hovedet koldt”

Det inderste lag, som kaldes Essensen: Det er her vi mærker vores rene væren. Tiden eksisterer ikke her, det er som om, der er noget eviggyldigt til stede; Sjælen.

Jeg kalder det for Det Stille Sted inde bag hjertet.

Priser

Individuel session: 800 kr for 75 min.
Studerende og ID studerende: 500 kr for 75 min.

Jeg har tavshedspligt

Ved afbud senere end kl. 8.00 samme dag betales fuld pris. 

Kontakt

​Ring eller skriv endelig så kan vi tage en uforpligtende snak.