Udviklingsforløbet: Den Indre Kritikers vej til HjertetEt forløb for dig som ønsker at blive styrket helt indefra hjertet

Max 6 deltagere- vi starter op i september, når alle pladser er booket.

Tid: Søndage kl.16.00-18.00 / torsdage kl. 19.00-21.00

Vi mødes hver 14. dag 10 gange.

Prisen er inklusiv en individuel session på 1½ time

For tilmelding i august får du 300 kr i rabat, så prisen bliver kun: 2700 kr.Den Indre Kritiker er god til at gemme sig:

Den er aktiv, når noget inden i dig er bange, trist eller stresset.

Den Indre Kritiker er sjældent særlig populær og viser sig ofte i forbindelse med skam. Vi vil helst ikke vise vores skam, så Den Indre Kritiker prøver at skjule skammen. Det føles som om Den Indre Kritiker gør os endnu mere kede af det og utilfredse med os selv.Et nødvendigt forsvar for det allermest sårbare:

Den indre kritiker er en del af et nødvendigt forsvar, du har haft behov for som helt lille. Et behov du har haft og har for beskyttelse og opmærksomhed. Den Indre Kritiker ved præcis, hvornår du føler dig overbelastet og truet.


Det kan være svært at gennemskue:

Hvorfor Den Indre Kritiker kommet til at fylde så meget?

Når du læser dette, vil du kunne lægge mærke til, at der også er andet på spil i dig end Den Indre Kritiker. Måske en side af dig, som lige nu forsøger at hjælpe dig ligesom en omsorgsfuld ven?

Det kan være svært at se det klart, derfor kan det være en stor lettelse at give Den Indre Kritiker opmærksomhed, når den nu alligevel så ofte tager den helt selv.


Den indre kritiker kan give dig mange grunde til ikke at søge hjælp.

Du kan ikke finde ud af det alligevel

Alle vil synes du er for mærkelig

Ingen forstår dig

Det er bare alt for pinligt og akavet

Du er den eneste der har det så slemt


Den indre kritiker ønsker egentlig bare at beskytte og hjælpe os.

Den beskytter en meget sårbar del af os, og for at skabe det nødvendige skjold, kan den have udviklet sig til at være hård, måske gemt væk og svær at nå ind til.

Hvor hård den end er, er det letteste bare at kritisere den for at være hård og ubrugelig. Men med lidt mod kan vi gå skridtet videre og tage den med på råd for at finde ind til det, den beskytter: en sårbar del af os, som har brug for omsorg, og som med den rette mængde af omsorg folder sig ud til en livskraftig styrke, der mere end noget andet er i kontakt med den vi er.Hvad kan du få ud af et forløb med fokus på Den Indre kritiker?

Et mere hjerteligt forhold til dig selv og andre

Det vil give dig mere ro indeni

En dybere accept af dig selv

Mere selvværd og mod på livet

Jeg kan vise dig vejen indtil din styrke og kærlighed.

Til den du længes efter at være.